';

Solfakta

Fakta om UV-stråling

Din hud bliver brun når den bliver udsat for ultraviolet lys (UV-lys), enten fra solen eller fra Tropic Sun’s solarier. Der findes tre typer ultraviolette stråler: UV-A, UV-B og UV-C.

UV-C stråler er meget farlige og kan forårsage stor skade på din hud. Det er faktisk hovedårsagen til, at videnskabsmænd er bekymrede for nedbrydelsen af vores ozonlag, idet den bortfiltrerer de fleste UV-C stråler. Du bliver ikke udsat for UV-C stråling hos Tropic Sun.

UV-B stråler er lidt venligere mod huden, men kan stadig skolde huden, der hvor den overeksponeres. Der er dog visse gode ting ved denne type stråling, da den stimulerer produktionen af vitamin D3, hvilket vi bruger til at regulere kroppens kalcium, magnesium og fosfor. Der er kun en smule UV-B stråler hos Tropic Sun.

UV-A stråler er den bedste af de tre i det ultraviolette spektrum, og er samtidig ansvarlig for den smukke bruge pigmentering i din hud. Det forårsager ikke skoldning, med undtagelse af ekstreme tilfælde ved meget sart hud eller overeksponering. Størstedelen af strålerne hos Tropic Sun er UV-A.

Det korte af det lange er, at bruningsprocessen startes af en lille dosis UV-B stråler, mens selve bruningen foregår ved UV-A stråling. Tropic Sun benytter kun de bedste rør og sole for at sikre dig og din krop og for at give det bedst mulige bruningsresultat på markedet.

Alle vore sole – uanset model – har UV-filtre, der gør, at det faktisk er mere sikkert at solbade hos Tropic Sun end ude i den rigtige sol, da det er kontrolleret solbadning.

Sikkerhed

Alle Tropic Sun’s centre bliver lavet med den højeste sikkerhed for øje.

Tropic Sun er solcentrene, hvor du møder kvalitet, komfort og effektivitet. Vores centre er som nævnt selvbetjening, men med personligt opsyn flere gange dagligt. Dette gør, at du anonymt kan gå i sol, men stadig være sikker på, at komme i et rent og pænt center – uanset hvor i landet du besøger os.

Alle døre og låse er dirkefrie – der er ingen, eller kun meget lidt, afstand mellem væg og loft. Alle vore centre er digitalt videoovervågede i opholdsrum og ved indgang, således alle vore kunder kan føle sig trygge når de benytter solen – uanset hvornår i åbningstiden de kommer.

Alt med måde

pic-alt-med-maade
Vi anbefaler max. én solbadning pr. dag. Den bedste og mest holdbare farve opnår man ved at holde min. en dags pause mellem solbehandlingerne, således huden når at hvile.

Brug aldrig makeup eller parfume under solbadning, da det kan påvirke din naturlige pigmentering, så du udvikler hvide eller mørke skjolder i huden (som aldrig går væk).

Alle vore sole – uanset model har UV-filtre, der gør, at det faktisk er mere sikkert at solbade hos Tropic Sun end ude i den rigtige sol, da det er kontrolleret solbadning.

Se vores store produktudvalg, som kan købes i vores centre landet over samt på

Kvalitet

Tropic Sun er en seriøs kæde, hvor der ikke er er plads til at have utilfredse kunder. Af samme årsag sørger vi konstant for at forny vores koncept – både hvad gælder det nyeste indenfor solarieteknologi, men naturligvis også de små ting i hverdagen, som gør din oplevelse hos os rigere og mere behagelig.

Tropic Sun benytter kun sole fra den internationale virksomhed HAPRO. Det er kvalitetssole, der kan levere den høje standard, som Tropic Sun står for. Tropic Sun benytter også de bedste kompetencer der findes på markedet – Grønborg Sol og El A/S i Nørresundby er teknisk leverandør af alle solarier og installationer.

Alt efter model kan et solarierør køre imellem 600-800 timer. Tropic Sun skifter dog altid rørene 100 timer før, for at sikre fuld effekt samt at både den første og sidste kunde får fuld valuta for pengene. Du vil i de enkelte centre kunne se certificeringer på både rørskift og serviceeftersyn.

Produkter

California Tan er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning. Firmaet bag, New Sunshine, har alene i USA en markedsandel på over 80%.

Med et bredt produktsortiment, der indeholder alt lige fra markedets mest omfattende hjemmebehandlingsserie og en lang række professionelle klinikprodukter til professionelle spraybehandlinger, har California Tan placeret sig som en af verdens mest anerkendte producenter, når det gælder kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed.

Uanset om du vælger en behandling hos din foretrukne Spray Tan Stylist eller om du påfører dig California Tan selvbruningsprodukter til hjemmebrug, inden din sol behandling i dit lokale Tropic Sun center, så giver California Tan ikke kun huden en flot ensartet kulør, den efterlades også velplejet og fugtet.

California Tan’s produkter er effektivt brunende og plejende produkter til en konkurrencedygtig pris.

California Tan distribueres udelukkende via professionelle klinikker og saloner og derfor har Tropic Sun valgt California Tan som vores samarbejdspartner.Se vores store udvalg som kan købes i vores centre landet over samt via Sunshop.dk.

Certificeret af
Dansk Solarie Forening

Siden den 1. januar 2009 har DSF (Dansk Solarie Forening) tilbudt alle solarieoperatører en national branchecertificering, der har til formål at sikre vores gæster en solarieoplevelse af en høj og ensartet kvalitet.

 

4-stjernede centre opfylder samme krav som de øvrige, men har desuden accepteret at modtage og betale for uanmeldte kontrolbesøg, udført af en uvildig kontrollør. 4-stjernede centre tilbyder tillige hot-line service i hele centerets åbningstid.

 

Tropic Sun er naturligvis medlem, hvilket er din garanti for at sikkerhedsstyrelsens krav er opfyld til punkt og prikke, og at din oplevelse hos os er optimal.

Find dit lokale center

Nu er det blevet endnu lettere for dig, at finde dit lokale Tropic Sun solcenter. Med vores nye plugin kan det ikke gøres mere enkelt og præcist.

 

Find dit center
Tag sol med omtanke

Husk SOL MED OMTANKE. Det er vigtigt at passe på sig selv og sin krop, uanset hudtype. Tropic Sun har et stort udvalg af solprodukter og tilbehør i alle vores centre.

Betal næsten som du vil

Hos Tropic Sun kan du betale med stort set alle betalingsmidler uden nogensinde at binde dig på abonnementer eller kontrakter. Hos Tropic Sun betaler du kun, når du bruger vores centre, og vi tilbyder nu betalingsmetoder, der tilgodeser alle. Du kan tage sol når du har lyst, og du kan betale med: