';

Franchise

Franchise

Bliv selvstændig og få flere års erfaring med i rygsækken med det samme.

 

Uanset hvad du har lavet tidligere i din arbejdstilværelse er Tropic Sun en gylden mulighed for dig. Og en lang liste af franchise-fordele bringer succes’en et skridt nærmere til dig.

Tropic Sun har som de eneste i Danmark udviklet et komplet afprøvet koncept, der ikke kan sammenlignes med noget andet i branchen.

Vores koncept er baseret på hæderlighed og seriøsitet, og udstråler hele vejen igennem professionalisme – lige fra konceptudvikling og design til service og erfaring. Derfor vender vores kunder tilbage igen og igen. Hver center udstråler komfort og luksus, og vores kunder er stolte over at komme i centrene.

Tropic Sun er solbranchens mest erfarne og banebrydende franchisekæde i Danmark. Det er den erfaring du vil kunne plukke fra dag ét.

Læs mere forneden eller kontakt vores hovedkontor for mere information.

Ansøg om at bliv franchisetager hos Tropic Sun

Fortæl os lidt om dig selv

Kun det bedste!

Tropic Sun er en seriøs kæde, hvor der ikke er er plads til at have utilfredse kunder. Af samme årsag sørger vi konstant for at forny vores koncept – både hvad gælder det nyeste indenfor solarieteknologi, men naturligvis også de små ting i hverdagen, som gør din oplevelse hos os rigere og mere behagelig.

Tropic Sun benytter kun sole fra den internationale virksomhed HAPRO. Det er kvalitetssole, der kan levere den høje standard, som Tropic Sun står for. Tropic Sun benytter også de bedste kompetencer der findes på markedet – Grønborg Sol og El A/S i Nørresundby er teknisk leverandør af alle solarier og installationer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er franchise?

Franchise er et virksomhedsarrangement, hvor udvikleren (franchisegiveren) af et forretningskoncept giver andre (franchisetageren) ret til at eje og drive forretninger baseret på dette forretningskoncept. Det betyder bl.a. brug af varemærker og forretningsnavn, som er associeret med konceptet.

Kræver det erfaring at åbne en Tropic Sun franchise?

Du behøver ikke have nogen erfaring. Vores omfattende træningsprogram vil give dig al nødvendig instruktion og information og du modtager løbende assistance fra hovedkontoret når behovet opstår. Vi tilbyder dig exceptionel hjælp, der også vil styre dig igennem områder du måske ikke er så sikker i.

Kan man købe mere end ét Tropic Sun solcenter?

Ja. Ikke nok med at du kan have mere end et solcenter, du kan tilmed have hele områder eller byer.

Skal jeg selv drive forretningen?

Det bestemmer du. En Tropic Sun franchisetager kan sagtens have en daglig manager til at håndtere drift og vedligeholdelse, hvis dette er mest praktisk for dig – f.eks. i tilfældet af, at du ejer flere solcentre.

Hjælper Tropic Sun mig med at finde egnede lokaler?

Ja, det er naturligvis også i vores interesse, at din forretning bliver en synlig succes. Tropic Sun hjælper ikke blot med at finde egnede lokaler, men udfører en grundig analyse af geografi, demografi, trafik m.m. Vi har helt specielle “værktøjer” til at foretage analyser af din fremtidige forretningspotentiale. Ligeledes kan vi i mange tilfælde spare mange penge for dig i forbindelse med forhandling af lejekontrakter og husleje.

Hvad med konkurrenterne?

Dette vil selvklart bekymre de fleste. Sammenligner man centrene i branchen er der dog ingen andre centre, der tilbyder et professionelt og afprøvet system med vores service, oplæring og kvalitet. Der findes naturligvis mange solcentre, men kun de færreste kan tilbyde egentlig kvalitet; herunder kvalitetessolarier, hygiejne og komfort. Rent image- designmæssigt er der ingen som nærmer sig Tropic Sun’s standarder.

Er der penge i det?

Selvom det nok nærmest er en underdrivelse for Tropic Sun’s vedkommende, skal det dog siges, at det bestemt ikke gælder alle centre i Danmark. Solindustrien i dag er et resultat af en god vækst gennem de sidste år, men branchen er mere gået hen og blevet en “Hi-Tech” branche, hvor det bl.a. handler om at bruge de mest optimale solarier i de lækreste omgivelser.

Mange solcentre kan ikke følge med kundernes strenge krav, og må i sidste ende lukke – et faktum som vi ser næsten dagligt. Men… Solariebranchen består af alt fra solarieproducenter, rørproducenter, creme-producenter, el-installatører, og sidst men ikke mindst, solcentrene. En milliardindustri, der næppe ville bestå, hvis der ikke var et marked for produktet og en helt fantastisk efterspørgsel.

Folk der åbner et solcenter med 2. klasses udstyr og ringe service holder ikke længe – sådan er det i alle brancher. Det er bl.a. dette som gør Tropic både stærkere, større og yderst profitabel. Vi går ikke på kompromis, og det skal du heller ikke.

Hjælper Tropic Sun med etablering, indkøb, drift o.a.?

Ja. Vi sørger for alt lige fra byggetilladelse og godkendelse af brandmyndigheder til den mest optimale indretning, el-installation og andet håndværk, der kræves for at etablere din nye forretning. Husk på at Tropic Sun har etableret mange solcentre i Danmark, og er en del erfaringer rigere end nogen anden i branchen. Det vil du også nyde godt af.

Kan Tropic Sun hjælpe med finansiering af solene?

Ja, som de eneste i Danmark udstyrer Tropic Sun dig med en komplet forretningsplan, som dokumenterer alt lige fra koncept til budget overfor dit pengeinstitut. Udover at fremstå som en seriøs kunde i banken vil du selv få et godt og solidt overblik over din fremtidige investering.

Tropic Sun samarbejder endvidere med markedets førende leasingselskaber, som kan give dig langt bedre økonomiske fordele end du kan opnå på egen hånd.

Hvor lang tid går der fra jeg siger "ja tak" til jeg kan åbne ?

Et nyt solcenter kan være helt oppe at køre i løbet af 1-2 måneder fra du indgår en aftale.

Konvertér dit nuværende solcenter til et Tropic Sun center uanset, hvilket solcenter du har.

Fælles Indkøb

En massiv fordel!

På grund af Tropic Sun’s store antal af solcentre landet over, kan du nyde godt af vores indkøbspriser på al inventar, væsker, solarier, tilbehør, m.m.

Sågar vores håndværkere står til rådighed – ikke blot med kædens specialpriser, men også med den erfaring der skal til. En erfaring, der er blevet til efter opførelsen af snesevis af luksussolcentre.

Fælles Markedsføring

Hvert center der åbnes bliver markedsført med stor vægt på Tropic Sun’s brand og design, hvilket har gjort os til et symbol på effekt, kvalitet og ensartethed i mange danske byer. Vores logo er associeret med service, værdi og fordele for vores kunder.

Vi er fast besluttet på at fastholde vores stærke markedsposition, som er ensbetydende med, at når vores kunder ser vores navn og logo, identificeres Tropic Sun som de førende indenfor solarier og bruning.

Tropic Sun er solbranchens mest erfarne og banebrydende franchisekæde i Danmark.

Det er den erfaring du vil kunne høste fra første dag.

Høst vores Know-How

Tropic Sun er en seriøs kæde, hvor der ikke er er plads til at have utilfredse kunder. Af samme årsag sørger vi konstant for at forny vores koncept – både hvad gælder det nyeste indenfor solarieteknologi, men naturligvis også de små ting i hverdagen, som gør din oplevelse hos os rigere og mere behagelig.

Tropic Sun benytter kun sole fra den internationale virksomhed HAPRO. Det er kvalitetssole, der kan levere den høje standard, som Tropic Sun står for. Tropic Sun benytter også de bedste kompetencer der findes på markedet – Grønborg Sol og El A/S i Nørresundby er teknisk leverandør af alle solarier og installationer.

Hvad følger med?

Det handler om branding, brancheerfaring, forretningsdrift og beliggenhed – noget Tropic Sun er eksperter i, og har gjort i mange år. Klik herunder og se en liste over nogle af de fordele du får som medlem af Tropic Sun’s store familie.

Certificeret af
Dansk Solarie Forening

Siden den 1. januar 2009 har DSF (Dansk Solarie Forening) tilbudt alle solarieoperatører en national branchecertificering, der har til formål at sikre vores gæster en solarieoplevelse af en høj og ensartet kvalitet.

 

4-stjernede centre opfylder samme krav som de øvrige, men har desuden accepteret at modtage og betale for uanmeldte kontrolbesøg, udført af en uvildig kontrollør. 4-stjernede centre tilbyder tillige hot-line service i hele centerets åbningstid.

 

Tropic Sun er naturligvis medlem, hvilket er din garanti for at sikkerhedsstyrelsens krav er opfyld til punkt og prikke, og at din oplevelse hos os er optimal.